Szervíz

Tisztelt Ügyfelem! 

 

Kérem, tájékozódjon foglalása előtt a szolgáltatás munkadíjáról, majd ha áttekintette, az alábbi linken tudja megkezdeni az időpontfoglalást!

https://omraymuvek.booked4.us/ 

Köszönöm!

x

Karbantartási jó tanácsok szárítógéphez

 

 

Rendszeresen tisztítsa meg az ajtó belső részét, hogy a lerakódott szöszöket eltávolítsa. A megfelelő tisztítás feltétele a jó működésnek.

A szárítógép csak akkor üzemel jól, ha a szűrők tiszták.

A szűrők minden szöszt összegyűjtenek, amelyek a szárítás során kiválnak, ezért minden szárítási folyamat után egy nedves ruhával meg kell tisztítani a szűrőket, de még a ruhaneműk kipakolása előtt. Ne ijedjen meg a szöszök mennyiségétől, ugyanis az teljesen normális jelenség, hogy a bolyhok a szárításkor a szűrőn gyűlnek össze. Valójában minden ruhaszárítás némi szálvesztéssel jár, amelyet azonban Ön nem vesz észre. Ha szükséges, akkor a szűrők folyóvíz alatt is megtisztíthatók egy kefével. Évente legalább 3-4-szer tisztítsa ki a kondenzáló egységet attól függűen, hogy milyen gyakran használja a készüléket.

A ruhaneműk nedvességtartalma lecsapódik, és a víztartályba gyűlik össze.

A tartályt minden egyes szárítási ciklus után ki kell üríteni, hogy a hatékony működés a következő használathoz is biztosított legyen.

Javaslat: a kondenzvíz gőzvasalóhoz és akkumulátorba is használható, azonban a használatot megelőzően meg kell szűrni.

 

Ajánlott weboldal:          http://www.mielegepek.hu/hasznos/szaritogepek