Főoldal

Tisztelt Ügyfelem! 

 

Kérem, tájékozódjon foglalása előtt a szolgáltatás munkadíjáról, majd ha áttekintette, az alábbi linken tudja megkezdeni az időpontfoglalást!

https://omraymuvek.booked4.us/ 

Köszönöm!

x

                                                                   Vállalási feltételek.

 

 

Az Omray Művek szervizében elvégzett javítási munkákra 6 hónap garanciát vállal. A beépített alkatrészekre a beszállító által nyújtott garanciális feltételeket biztosítom.

A telefonon történő javítási munkálatok megrendelésével egyidejűleg, elfogadottnak tekintendő a vállalási feltételek. Minkét fél kötelezi magát a feltételek maradéktalan betartására!

Javítási díjam nem egységár! A költséget a javítás minősége, a szaktudás igénye, időszükséglete határozza meg. Alap bevizsgálási díj 5500 Forint, ami a készülék nagyobb megbontását nem igénylő munkáknál alapmunkadíj is.

Ügyfelemnek lehetősége van meghatározni egy "limit" árat javítási költségként, ebben az esetben a javítást csak akkor végzem el, ha a javítási összköltség ennél alacsonyabb értékű (Ebben az esetben nem küldök ajánlatot).

Ügyfeleimnek lehetősége van árajánlatot kérni az elvégzendő javításról. Az árajánlat elkészítésének végső határideje a várható javítási határidő napja. Az árajánlat visszaigazolását követően az ajánlatban szereplő munkanapok letelte után várható a készülék javítása. A készülékeket nem minden esetben a beérkezésük sorrendjében javítom. Lehetőség van soron kívüli javításra is! A javítást a lehető legrövidebb időn belül megkezdjük. Amennyiben a készülék közölt hibáját tartós tesztünk során sem tapasztalok bevizsgálási (tesztelési) díjat számítok fel. Abban az esetben, ha az ügyfél által észlelt hiba a későbbiekben újra jelentkezne és ezt tapasztalom, az előzőleg felszámított bevizsgálási díjat ismételten nem számítom fel.

Igény esetén kölcsönkészüléket biztosítok a javítási idejére. Az át nem vett készülékeket az átvételtől számított 3 hónapig tárolom, ezt követően értékesítem! Költségem levonása után a fennmaradó összeget térítem a Megrendelő részére.

Telephelyemen kívül is vállalok javítást, melynek alapdíja tartalmazza a megjelenés költségeit. Kiszállási díjat nem számolok fel Páty 20 km-es sugarában, az ezen kívül eső területekre minimum: 2000 Ft kiszállási díj kerül felszámolásra.

Kérem, hogy beszállításkor, ill. átadáskor a javításra leadott készülék pontos hibajelenségét és a berendezés valamennyi tartozékának pontos feltüntetését követelje meg az átvételt végzőtől!

Csak a Megbízó által jelzett hibát javítom!

A munkalapon fel nem tüntetett tartozékokért, valamint az információ hiányból származó károkért felelősséget NEM vállalok.

A készüléket záró garanciacímke sérülése, vagy hiánya a garanciális kötelezettség megszűnését vonhatja maga után. Az elvégzett javításra a 151/2003. (IX. 22) -az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról Kormányrendeletben, és a 249/2004. (VIII. 27.) -az egyes javító-karbantartó szolgáltatásokra vonatkozó kötelező jótállásról Kormányrendeletben meghatározott ideig biztosítok garanciát.

A javítás megrendelése esetén ezen Üzleti Szabályzat érvényes a felek jogviszonyára.

Jelen üzleti szabályzat érvényességének kezdete: 2014. január 1.